Ik zet mij graag in om non-profit organisaties te ondersteunen in het nastreven van hun belangeloze doelen, zoekt u iemand die uw boodschap op een heldere manier kan overbrengen? Dan kan ik wellicht iets voor uw organisatie betekenen, hieronder vindt u al een greep uit enkele recentere werken.

Indien u bij de montagesessie aanwezig wil zijn dan is dit mogelijk, interviews kunnen eventueel ook bij mij opgenomen worden, de montageruimte is van een goede geluidsisolatie voorzien en u kan de montage meevolgen op een groot scherm.

U heeft al een non-profit video vanaf 600 euro excl btw, contacteer mij voor een offerte omdat de prijs afhangt van de complexiteit van uw project.

Update: Wegens de verstrengde corona maatregelen ontvang ik momenteel niemand in mijn montageruimte, het is wel mogelijk om een montagesessie te volgen via google-meet.

Filoe wil mensen (met een handicap) de voordelen van filosoferen leren kennen. Filosoferen kan mensen dichter bij elkaar brengen. Maar filosoferen kan je ook kritisch doen nadenken en je beter doen opkomen voor jezelf. Kortom, filosoferen kan je sterker maken.

In kleuterschool De Toverfluit te Heusden-Zolder kom je in een boeiende wereld terecht. Samen met andere kleutertjes mag je experimenteren met allerlei materiaal onder de begeleiding van een lieve kleuterjuf. Je zult je snel aanpassen aan een andere leefwereld met nieuwe gewoontes en afspraken. Hier krijg je alle kansen om je gelukkig te voelen en open te bloeien.

Een korte samenvatting van enkele andere projecten.