Ik zag je, ik wou je, ik heb je, ik hou je.

16 jaar zijn ze al samen en al 6 jaar verloofd, het is dus nooit te laat om te trouwen. Van bij hun thuis in Waregem ging het richting Kuurne naar feestzaal Vaernewijck. Ik kom wel meer feestzalen tegen waar het personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam is en feestzaal Vaernewijck is daar geen uitzondering op, ze zijn zeker een aanrader voor wie een professionele bediening, lekker eten en een abnormaal lekker (echt waar, niet te doen) dessert verwacht. Het werd een fijne dag wat grotendeels te wijten was aan Vicky en Davy die mij het gevoel gaven erbij te horen, de vlotte samenwerking met hun fotograaf, die verborgen talenten heeft als videograaf, maakte dat de lange dag een stuk minder zwaar aanvoelde. Als er een ding is waar ik volgens mij nooit zal aan wennen is het West-Vlaams dialect maar ik kreeg te horen dat zij ook moeite hebben om een limburger te verstaan. 🙂