Partners

Gingerbread productions

Gingerbread Productions is one of the fastest growing wedding and event videography companies in the North West of the UK, they are also my prefered choice when I need a second videographer to capture my cinematic weddings. I have had the pleasure of working with Craig on a American wedding in the city of Ghent in Belgium and he was by far the best weddingvideographer I have worked with. I would highly recommend Gingerbreadproductions to shoot your wedding.
Website: gingerbreadproductions

Alle Gebeure wedding planning & styling

Davy Achten is zaakvoerder en initiatiefnemer achter “Alle Gebeure wedding planning & styling”.
Als professioneel weddingplanner is hij gespecialiseerd in het organiseren, stylen en coördineren van gepersonaliseerde huwelijken in België en het buitenland.
Hij werkt graag met bruidsparen die houden van een romantisch gepersonaliseerd huwelijk tot in detail uitgewerkt, waarbij ze op de huwelijksdag zorgeloos kunnen genieten te samen met hun gasten.
Zijn stylingwerk werd reeds gepubliceerd op volgende wedding blogs: Junebug Weddings (USA), (UK) Luxury Wedding Blog B.Loved, (UK) Wedding Blog Whimsical Wonderland Weddings, The Perfect Wedding (NL), Wedspiration (NL) en in print: Bruid & Bruidegom (BE)
Website: Alle gebeure


Allure Weddings & Events

Trouwen is een unieke belevenis en een van de belangrijkste momenten in het leven. Allure Weddings & Events realiseert het huwelijk van jullie dromen, op basis van jullie persoonlijke wensen. We creëren een totaalconcept waarin ieder onderdeel perfect op elkaar is afgestemd tot een harmonieus geheel. Of jullie kiezen ervoor om enkel de styling aan ons over te laten. Of de ceremonie. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Wat jullie aan onze expertise overlaten, bepalen jullie volledig zelf. Hoe dan ook: We geven jullie feest de uitstraling dat het verdient en nemen alle zorgen weg.
Website: Allure Events


a DeeJay 4u

Christophe van a DeeJay 4u is niet direct de meest standaard-DJ voor huwelijksfeesten. Persoonlijke inbreng en goede voorbereidingen zorgen voor uitzinnige mensen op de bezwete dansvloer. Met alle genres kan hij aan de slag gaan en dat weten ze tot in het buitenland (Nederland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Duitsland). Stijlvol in het pak laat hij de beats op u afkomen. 16 jaar draait Christophe al de meest uiteenlopende feesten. Zijn motto: Let the music play.
Website: a DeeJay 4u