Ik laat het liefst mijn beelden voor zich spreken maar als bruid en bruidegom magazine aan mij vraagt om een bijdrage te leveren over de 10 geboden van een professionele videograaf dan kan ik daar moeilijk nee tegen zeggen, wie het volledige artikel wil lezen kan het magazine in de dagbladhandel kopen (editie 01-2017) of het artikel bekijken door te klikken op deze link.

Alhoewel de journaliste mijn overzicht goed heeft samengevat is bij het 10de gebod de context weggelaten waardoor de tip wat vreemd overkomt.

Als tip had ik aangegeven: “Bij de eerste intrede van het bruidspaar in de feestzaal, als er te weinig plaats is tussen de tafels om naast elkaar te lopen, zal de bruid dikwijls voorop lopen en de bruidegom volgt altijd terwijl ze elkaars hand blijven vasthouden, hierdoor is het risico om op de trouwjurk of bruidssluier te trappen heel groot, daarom steeds eerst de bruidegom laten gaan terwijl hij zijn bruid aan de hand begeleidt naar de eretafel.”

Het zou de eerste keer niet zijn dat ik een bruidssluier door de lucht zie vliegen omdat de bruidegom er op ging staan. 🙂